Gelat de iogurt i pastís de fruits vermells

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer s'ha de dissoldre 150g de sucre dins d'una cassola amb una mica d'aigua durant 1 minut. Després s'afegeixen el iogurts i la llet.
Fet això es deixa al congelador durant 2 hores.
Pel pastís, es prepara el forn a 180ºC. Es baten els ous i s'afegeix el sucre restant. Es barreja i s'afegeix la farina, el llevat, la mantega fosa i finalment els fruits vermells. Feta la massa, es posa en un motlle.
Es posa al forn durant 45 minuts.
A l'hora de servir s'acompanya amb el gelat, i a gaudir!

3h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se