Gelat de iogurt i pastís de fruits vermells
Categoria:
Tipus de plat: Gelat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 iogurts natural
- 100g de llet
- 300g de sucre
- 220g de fruits vermells
- 180g de farina
- 1/2 paquet de llevat
- 3 ous
- 130g de mantega
Elaboració
Primer s'ha de dissoldre 150g de sucre dins d'una cassola amb una mica d'aigua durant 1 minut. Després s'afegeixen el iogurts i la llet.
Fet això es deixa al congelador durant 2 hores.
Pel pastís, es prepara el forn a 180ºC. Es baten els ous i s'afegeix el sucre restant. Es barreja i s'afegeix la farina, el llevat, la mantega fosa i finalment els fruits vermells. Feta la massa, es posa en un motlle.
Es posa al forn durant 45 minuts.
A l'hora de servir s'acompanya amb el gelat, i a gaudir!
Comparteix aquesta recepta: