Cua de bou a la cordovesa

Categoria:
Típica de: Espanya → Andalucia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar pelem la ceba i seguidament la ratllem. Raspem i tallem les pastanagues i el porro.
En una paella amb oli ofeguem la ceba i els alls. Quan estiguin tous hi afegim els porros i les pastanagues.
Passem per la farina els trossos de cua de bou, i els daurem en una cassola amb oli.
Afegim els tomàquets, salpebrem al gust, i afegim les verdures a la paella.
Deixem coure durant 10 minuts.
Quan la carn est amb color hi afegim el brandi i el vi blanc. Seguidament aboquem el brou de carn, el llorer i l'estragó.
Deixem coure tot durant 3 hores a foc suau


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se