Ous farcits amb peix

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla petita
Un pot pels ous
Un ganivet
1 colador
1 paella
1 safata

Elaboració

Feren bullir amb les herbes oloroses totes les classes de peix indicats.
Bullirem els ous (jo hi poso una mica de sal a l'aigua)
Un cop fet el peix (5 o 6 minuts) s'escorre en un colador i el trinxàrem tot junt i ho passarem una mica per una paella.
Un cop fet els ous durs, es parteixen per la mitat i traurem els rovells.
Amb la picada del peix omplirem els ous.
Ho posarem en una safata ben colo-cats els ous i tirem per damunt la maionesa i els rovells dels ous durs passats pel passapuré o un colador amb la mà de morter.
Per decorar un enciam tallat a la juliana pels costats.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se