Amanida de salsitxa amb formatge-especialitat Suïssa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa → Zürich
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

L'amanida de salsitxa amb formatge es prepara simplement amb un bon oli d'oliva i vinagre, també pot usar-se de gira-sol que és més neutre.
El millor és utilitzar un vinagre neutral com el vinagre de vi blanc, a 3 cullerades de vinagre s'afegeixen 4 cullerades d'oli per arribar a obtenir una tendència lleugerament àcida, diferent a l'adorn de l'amanida normal.
Aquesta barreja es condimenta amb una cullerada de mostassa, mahonesa, sal i pebre. A continuació, es pela la Cervelat i es talla en rodanxes, daus o tires i s'afegeixen juntament amb la resta d'ingredients al recipient amb el guarniment, barrejar bé i seguidament afegir els cèrcols de ceba i el formatge Gruyere i Emmental tallat en daus.
Reserva el preparat una mitja hora a temperatura ambient abans de servir, no a la nevera !!!.
Veureu que és un plat que sap a glòria i fa la boca aigua!.

Notes

Per a la preparació tradicional de l'amanida de salsitxa amb formatge, els suïssos fem servir la salsitxa Cervelat. En els nostres països veïns, s'usen altres embotits cuits, com la Lió, també embotits freds, pot ser utilitzada la salsitxa Regensburg o el xoriço d'Àustria. En espanya aquesta classe de salsitxa (cervelat) es troba fàcilment en els establiments Lydl o Aldi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se