Vichyssoise

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netegem bé el porros, ja que si ens deixessim una mica de sorra podriem espatllar la crema i la tallem ben petit i el sofregim amb la mantega. Un cop sigui tou i una mica transparent hi afegim les patates tallades a daus i deixem coure uns 5 minuts. Seguidament afegim l'aigua o el caldo i deixem coure durant una mitja hora o fins que la patata sigui una mica tova. Un cop les verdures siguin fetes les triturarem i rectificarem de sal i pebre. Posarem la crema en un bol a la nevera durant almenys dues hores. Quan tinguem la crema freda afegirem la nata líquida i remenarem bè. Una proposta de presentació és servir-la en gotets, empolsinar amb herbes provençals i decorar-ho amb un rajolí de reducció de vinagre amb fruits vermells.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se