Coca de pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un corró de fusta o similar.

Elaboració

Posarem un grapadet de farina al marbre de la cuina, i a sobre, hi posarem la pasta de full, que afinarem amb un corró.
Li donarem forma rodona, quadrada o rectangular (a gust).
Seguidament, mitjançant una forquilla, anirem perforant la massa, per tal que pugi de forma igualada.
Batrem l'ou sencer, i amb l'ajut d'un pinzell, pintarem la massa.
Seguidament, hi escamparem un bon grapadet de sucre.
Finalment, hi afegirem per sobre els pinyons, i ja ho podem enfornar.

30min

Notes

Cal tenir cura en posar-la al forn, donat que s'enrosseix de seguida. Cal posar-la a 180 graus, però només encès el forn, i quan és calent, ficar-la a la graella del mig.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se