Coca de llardons
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una peça de pasta de full
- Un grapadet de llardons
- 100 grams de pinyons
- Un polsim de farina
- Un bon grapadet de sucre
- Un ou sencer
Utensilis
Un pinzell i un corró de fusta o similar.
Elaboració
Amb l'ajut d'un corró, i havent espolsat el marbre de la cuina amb farina, procedirem primerament en aplanar la pasta de full, donant-li la forma que ens sembli (rodona, rectangular, quadrada, etc...)
Seguidament,i amb l'ajut d'una forquilla, perforarem la massa per tal que pugi de forma igualada.
Batrem l'ou, i amb un pinzell, pintarem la massa.
Seguidament, l'espolsarem amb un bon grapadet de sucre.
Finalment, hi tirarem per sobre els pinyons i els llardons esmicolats, i ja la podem enfornar.
Notes
Cal tenir cura del temps que la tenim al forn, donat que es fa de seguida.
Comparteix aquesta recepta: