Coca de llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un pinzell i un corró de fusta o similar.

Elaboració

Amb l'ajut d'un corró, i havent espolsat el marbre de la cuina amb farina, procedirem primerament en aplanar la pasta de full, donant-li la forma que ens sembli (rodona, rectangular, quadrada, etc...)
Seguidament,i amb l'ajut d'una forquilla, perforarem la massa per tal que pugi de forma igualada.
Batrem l'ou, i amb un pinzell, pintarem la massa.
Seguidament, l'espolsarem amb un bon grapadet de sucre.
Finalment, hi tirarem per sobre els pinyons i els llardons esmicolats, i ja la podem enfornar.

30min

Notes

Cal tenir cura del temps que la tenim al forn, donat que es fa de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se