Coca de fruita de Sant Joan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un corró de fusta o similar.

Elaboració

Posarem una mica de farina al marbre de la cuina, i afinarem la pasta brisa, i li donarem forma (la que volguem)
Seguidament, prepararem un caramel amb tres quartes parts de sucre i una d'aigua.
Pintarem la massa amb aquest líquid.
Hi posarem seguidament per sobre els pinyons i la fruita confitada a trossets, i ho enfornarem.

30min

Notes

Cal vigilar el forn, perquè enrosseix de seguida.
Si volem, podem posar-hi la fruita no tant trossejada i decorar-ho a gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se