Verdures a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es netegen les verdures. Els pebrots es tallen en anelles primes, els xampinyons i albergínia es tallen a rodanxes, la ceba i el carbassó es talla a làmines, la pastanaga es ratlla a tires llargues i primes.
Es disposen a la safata del forn els xampinyons, els pebrots, els espárrecs verds, els tomàquets xerry, i el carbassó. Es posen a coure no massa a 150º controlant la seva cocció.
L'albergínia es posa a la planxa calenta i es controla la cocció ja que no tarda massa a fer-se.
La pastanaga es posa també a la planxa i es va coent, aquesta tarda una miqueta més, però es va controlant i girant que no es cremi però que quedi toveta.
La ceba es diposa en un plat per anar al microones i es deixa coure uns 8-9 minuts a màxima potència tot controlant no es cremi.
A banda es prepara un all i oli per qui vulgui poder sucar-hi les verdures.
Es disposen en una font les verdures una vegada cuites i s'hi tira una mica de sal maldon per exemple, una mica de pebre al gust i un raig d'oli.

2h 10min

Notes

Per servir es poden fer uns farcellets amb els espàrrecs verds embolcallats amb el carbassó.
Es pot menjar tan fred com calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se