Lasanya d'escalivada i alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Delta de l'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la salsa beixamel:

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta amb aigua i sal. Escorrem les plaques de lasanya i les remullem amb aigua freda.
A continuació escalivem els pebrots i les albergínies directament al foc, damunt d'una graella, quan estiguin llestos els emboliquem amb paper de cuina i els deixem reposar. Posteriorment, els pelem i els netegem.
En una paella, saltem la ceba amb oli d'oliva fins que comenci a rossejar, llavors hi tirem la tomata pelada i trossejada, ho deixem coure 10 minuts i hi incorporem els pebrots i les albergínies picats ben fins, i també els alls tendres, que prèviament haurem saltat en una paella a part.
Col·loquem en una safata de forn unes cullerades de beixamel i alternem les plaques de lasanya amb el sofregit de manera que acabem amb una capa de pasta. Finalment ho cobrim amb la beixamel, hi espolsem el formatge rallat per sobre i ho gratinem al forn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se