Codonyat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Agafem el codonys, els pelem i traiem els cors i els tallem en trossos. Les posem a coure amb una mica d'aigua fins que estiguin toves. Fet això, les aixafem. Posem la polpa al foc amb la mateixa quantitat de sucre. Durant 50 minuts ho coem. Compte amb els últims minuts, ja que el codonyat esquitxa molt. Per acabar envaseu-ho en calent, en un motlle o en un recipient corrent.

1h

Notes

Es pot fer servir a la pasta de panellets. Es poden fer moltes coses amb els codonys, ja aniré publicant variacions


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se