Coques de ceba i d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la massa:

Per la resta:

6 racions

Elaboració

Per la massa: es barregen tots els ingredients i la farina es deixa per l'últim, doncs la quantitat és variable, segons la que agafi. S'amassa a mà (al menys jo ho faig així). La massa estarà a punt quan les mans t'hagin quedat netes de la pasta). Llavors es fa una bola i es deixa en un bol tapat amb un drap de cuina, una estona.

Per la coca de ceba:

Es pelen i netegen les cebes, i es tallen a grills com de taronja però més estretets. S'agafa un tros de la massa preparada i s'estén amb el curro. Es disposen els grills de ceba per sobre la pasta, i s'hi tira una mica de sal oli i pebre per damunt.
Per la coca d'espinacs:
Els espinacs es passen per la paella amb una mica de sal i oli, s'hi tiren les panses, i els pinyons (jo no en tenia i queda ben bona també). Quan estan ben sofregits, es reparteixen sobre un altre tros de massa que s'haurà prèviament aplanat amb el curro.
Es posen al forn a 150º durant uns 30 minuts, controlant no es cremi, i ja estan llestes!

1h

Notes

Si no es vol fer la pasta casolana, la congelada serveix perfectament.
Si es tenen nens petits, ells disfruten amassan la pasta!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se