Sopa de melò

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un estri especial per a fer les boletes.
Batidora elèctrica

Elaboració

Tallarem el meló a dauets, i en reservarem unes boletes per adornar el plat.
El posarem en un recipient i ho batrem amb la batidora elèctrica, juntament amb una fulleta de menta.
Quan veiem que és una pasta cremosa, ho posarem a la nevera fins el moment de servir-ho.
Ho decorarem amb les boletes del mateix melò que hem reservat, amb els encenalls de pernil salat, i amb una fulleta de menta en el moment de servir-ho

30min

Notes

Cal servir aquest plat molt fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se