Rotllets sorpresa
Ingredients
- Un paquet d'"obleas"
- 4 llesques de pa de motllo sense crosta
- 16 talls de formatge havarti
- 50 g de pernil dolç
- 50 g de pernil salat
- 50 g de sobrassada
- Tomàquets per sucar
- Sal i oli
Elaboració
Suquem les llesques de pa amb tomàquet i oli. Tallem cada llesca en quatre trossos allargats.
En cada oblea colocarem un tall de formatge, i un trosset del pa sucat.
Les acabarem d'omplir: unes amb el pernil dolç, unes altres amb el pernil salat i unes altres amb la sobrassada.
Les enrrotllem i les fregim amb oli.
Quan estiguin fetes les podem tallar pel mig, per tal de veure de què és cada una.
Notes
Aquests rotllets queden molt divertits. Es poden menjar freds o calents i els podem posar de primer plat o per un pica-pica.
Si no els volem fer fregits, també els podem fer al forn, untats amb oli i pintats per sobre amb ou.
Comparteix aquesta recepta: