Coca de Pinya Colada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Batre en un bol els ous, el sucre i 3 cullerades de coco ratllat.
Escalfar el forn a 185º.
Afegir la resta d’ingredients, sense deixar de remenar: el iogurt, l’oli, el sucre invertit, el rom, el suc del pot de pinya, la farina, el llevat i els gasificants.
Reservar 3 rodanxes de pinya i la resta tallar-les en dos trossos.
Agafar un motlle de silicona i abocar la meitat de la barreja. Posar els talls de pinya partits i acabar d’abocar-hi a sobre la resta de la barreja.
Ficar-ho al forn 10 minuts a 185º, abaixar fins a 165º i coure 20 minuts més (aproximadament).
En una paella amb un xic de mantega i sucre, caramel•litzar els 3 trossos de pinya. Reservar.
Una vegada la coca estigui freda, donar-li una fina capa per sobre i els costats amb gelatina de cobertura. Espolvorejar-hi coco ratllat i acabar de decorar amb els trossos de pinya caramel•litzada.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se