Musclos mar i muntanya

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Olla
paella
bandeja per servir

Elaboració

Posem els musclos en una olla,un cop estiguin nets perquè s'obrin al vapor.Quan estan oberts els treiem la closcla,que queda buida, i els tornem a posar a l'olla amb la mateixa aigua
que han deixat anar al coure'es.
En una paella sofregim la ceba tallada a trocets petits,el bitxo i la cansalada viada o bacó.
Quan la cansalada és rossa ho tirem a l'olla amb els musclos i les dues cullerades de pa ratllat. Ho anem sacsejant durant uns cinc minuts fins que la salsa s'espesseixi una mica
i quedi al punt per llepar-se'n els dits.

15min

Notes

Aquest plat pot servir tan com aperitiu,com per a primer plat,sobretot ara l'estiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se