Musclos mar i muntanya
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,5 quilos de musclos
- 2 cullerades de pa ratllat
- 1 ceba
- 150 grams de cansalada viada o bacó
- Oli d'oliva
- Pebre o bitxo al gust, sal
Utensilis
Olla
paella
bandeja per servir
Elaboració
Posem els musclos en una olla,un cop estiguin nets perquè s'obrin al vapor.Quan estan oberts els treiem la closcla,que queda buida, i els tornem a posar a l'olla amb la mateixa aigua
que han deixat anar al coure'es.
En una paella sofregim la ceba tallada a trocets petits,el bitxo i la cansalada viada o bacó.
Quan la cansalada és rossa ho tirem a l'olla amb els musclos i les dues cullerades de pa ratllat. Ho anem sacsejant durant uns cinc minuts fins que la salsa s'espesseixi una mica
i quedi al punt per llepar-se'n els dits.
Notes
Aquest plat pot servir tan com aperitiu,com per a primer plat,sobretot ara l'estiu.
Comparteix aquesta recepta: