Albergínies cruixents

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les albergínies i les tallem en rodanxes esbiaixades de mig centímetre.
Les posem a remull amb aigua i sal durant una hora o més.
Barregem la farina amb l'aigua amb gas i sal.
Escorrrem les rodanxes d'albergínia, les suquem lleugerament amb la barreja d'aigua i farina i les fregim en oli abundant.
Quan les treiem del foc les posarem en un plat amb paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli. A continuació les passarem a una safata sense paper perquè no s’estovin.

Notes

Aquestes albergínies són molt adequades per acompanyar qualsevol tipus de carn o de peix.
Fregides d'aquesta manera queden molt cruixents i l'oli ens quedarà completament net, de manera que el podrem tornar a utilitzar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se