Alvocats amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Es pelen els alvocats i se'en trossega la pulpa.Perque no es tornin
negres, s'amaneixen rapidamet amb la maionesa. Es netegen les gambes
i es posen a coure en una paella sense gens de greix dos minuts per
banda i banda, es pelen i es tallen. Se'n deixen quatre de senceres
per decorar, la resta es barregen amb els alvocats

25min

Notes

Se poden servir en bols de macedonia o copes amb les
gambes senceres en un costat. Aquet plat s'ha de servir
ben fret


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se