Confitura de síndria
Categoria:
Tipus de plat: Confitures
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- un quilo de pell de síndria ( treiem la pell verda i deixem una mica de la carn vermella de la síndria) a trossos.
- 500g de sucre
- una llimona
Elaboració
Posem en una cassola la pell de la síndria, la llimona tallada i el sucre i a foc baixet ho anem remenant fins que vegem que els trossos de síndria estan brillants i semitransparents. Ho deixem refredar una mica i ho triturem fins que tingui la consistència que ens agrada, a mi m'agrada que es notin una mica els trossos però que no siguin massa grossos.
Ho posem en pots de vidre que haurem esterilitzat (els taps també), ho tapem i ho posem al bany maria uns 20 minuts.
Notes
Una vegada freds els pots s'etiqueten i al rebost...
Amb aquestes mesures d'ingredients en surten tres pots de 250g. més o menys.
Comparteix aquesta recepta: