Rotllets de carbassó amb melmelada de tomaca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Mandolina.

Elaboració

Es fa un sofregit amb les cebes,les pastanagues, un carabasso i el pernil.
Es tallen els altres carabassons a làmines molt fines i mentre es fa el sofregit,
s'escalden les làmines durant 2 minuts i es treuen per passar a un recipient
amb aigua freda per trencar la cocció.
S'escampen les làmines damunt un drap de cotó i quan el sofregit està ben fet
es farceixen i s'enrotllen.
Afegim els rotllets a una safata,pel damunt i tirem un polsim de sal grossa
i oli d'oliva, els guarnim amb la melmelada de tomaca i hi escampem per sobre,una picada d'ametlles.
Ja és a punt per servir. Es pot servir fred o tebi.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se