Costella de porc amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Salsa:

6 racions

Elaboració

Es posa a la costella sal i pebre i es malfregeix en una paella. Un cop cuita la posem en una caçola.
A la mateixa paella, i el mateix oli, es couen els grans d'all(pelats), la ceba tallada molt fina, el tomàquet partit pel mig, sal, llorer i farigola. Quan està cuit s'hi tira un raig de conyac i es deix evaporar. Es retira del foc i es tritura tot, menys la farigola i el llorer, i s'hi afageix el brou de car i les avellanes torrades.
Els bolets es fregeixen en una paella.
Afagim a la caçola, els bolets i la salsa.
Ho deixem coure a poc a poc, uns 30 minuts.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se