Croquetes de pollastre
Ingredients
- 400 gr. de carn picada de pollastre
- 1 ceba
- 1/2 l. de llet
- 3 rovells d'ou
- 100 gr. de farina
- 50 gr. de Maizena
- Sal
- Pebre
- Nou moscada
- 3 clares
- Pa rallat
Elaboració
En una cassola fem un sofregit amb oli i la ceba ben picada fins que sigui rossa.
Un cop la ceba hagi agafat color afegirem la carn picada de pollastre i donarem unes voltes.
En un pot batador barrejarem la llet, la farina, la Maizena i els 3 rovells d'ou d'un a un perquè la massa els vagi absorvint lentament, finalment sal-pebrem i posem una mica de nou moscada.
Afegim la barreja al sobregit de ceba i de la carn picada i ho anem remenant fins que veiem que queda una massa compacte, que no s'enganxa a les parets de la cassola. Ho retirem i ho deixem refredar.
Un cop està la massa freda anem donant forma de croqueta, les pasem per la clara d'ou i farina de galeta, i les anem fregint amb oli ben calent fins que quedin ben torradetes.
Comparteix aquesta recepta: