Croquetes de pollastre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En una cassola fem un sofregit amb oli i la ceba ben picada fins que sigui rossa.
Un cop la ceba hagi agafat color afegirem la carn picada de pollastre i donarem unes voltes.
En un pot batador barrejarem la llet, la farina, la Maizena i els 3 rovells d'ou d'un a un perquè la massa els vagi absorvint lentament, finalment sal-pebrem i posem una mica de nou moscada.
Afegim la barreja al sobregit de ceba i de la carn picada i ho anem remenant fins que veiem que queda una massa compacte, que no s'enganxa a les parets de la cassola. Ho retirem i ho deixem refredar.
Un cop està la massa freda anem donant forma de croqueta, les pasem per la clara d'ou i farina de galeta, i les anem fregint amb oli ben calent fins que quedin ben torradetes.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se