Fuagràs casolà amb tòfona negra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un cassó mitja
unes deu cassoles petites de terrissa,( més petites que les de crema)
Una batedora elèctrica
Un ratllador fí

Elaboració

En un cassó, posem una mica de mantega, i hi fregim: la ceba, l'all i el blanc d'api.
Quan tot plegat és fregit, afegim els fetges de pollastre, i acabem de coure. Seguidament, afegim el vi ranci i deixem que redueixi. Després posem el conyac, i quan ja ha reduit, corregim de sal i pebre, hi afegim la nata, l'ou sencer, i mitja tòfona negra ratllada.
Ho traiem del foc i ho passem per la batedora elèctrica.
Ho repartim en les cassoletes, ho deixem refredar, i les tapem amb paper film.
Les deixem refredar en el frigorífic, i ja les tenim llestes per untar unes llesques de baguet torrades, com aperitiu.

30min

Notes

Aquest plat, és adient servir-lo amb unes llesques de pa tipus baguet torrades, tallades al biaix.
Si volem també podem fer aquesta recepta sense posar-hi la tòfona, que també queda força bona, i així resulta més economica.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se