Lioneses amb fuagràs casolà i tòfona negre
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 24 lioneses de mida gran( les podem comprar fetes en tendes especialitzades)
- Dues fulles de gelatina
- Farsa de fuagràs casolà ( la podeu trobar a les meves receptes)
- Una tòfona negre mitjana
- Una mica de brou fet amb una pastilla de concentrat de pollastre
- Aigua
6 racions
Utensilis
Una mànega pastissera amb un broc gran arrissat
Un cassó mitjà
Un cassó petit
Un pinzell mitjà
Un ratllador per tòfones
Un batedor de varetes
Un ganivet de serra petit
Una safata de cartró amb blonda ( rodona)
Elaboració
Primerament, prepararem el fuagràs casola com explico a les meves receptes i el reservem.
Seguidament, en un bol amb aigua freda, posarem les fulles de gelatina en remull.
Tot seguit, escorrerem la gelatina i la posarem amb una mica de brou de concentrat a foc ben baix, tot remenant amb el batedor de varetes.
A continuació amb l'ajud d'un ganivet petit de serra, obrim les lioneses per la meitat, i amb l'ajud de la mànega pastissera les anem farcint amb el fuagràs casolà.
A part agafem la tòfona, la ratllem , la posem en un bol petit de vidre i la reservem.
Tot seguit, amb l'ajud d'un pinzell, pintem les lioneses amb una mica de gelatina i les espolsem amb un xic de tòfona ratllada. Deixem que refredin, i ja les podem servir a taula en una safata rodona de cartró amb blonda.
40min
Notes
Aquesta recepta més que un plat, vol ser un aperitiu original i desenfadat
Etiquetes:
La cuina del fuagràs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1797 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.