Bandes de pasta de full amb fuagràs casolà i anxoves
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Fuagràs casolà per omplir vuit bandes(el trobareu a les meves receptes)
- Farina
- Vuit anxoves salades
- Aigua
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un setrill
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una espàtula metal·lica fina
Elaboració
Primerament, farem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Tot seguit espolsem el marbre de la cuina amb farina, estirem la pasta de full i després la punxem.
Seguidament, tallem unes bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les enfornem a 180º fins que la pasta de full és daurada, i la retirem del forn.
A part, dessalem les anxoves amb aigua freda, les netegem i les fem a filets.
Tot seguit, amb l'ajud de l'espatula plana, cobrim tota la superfície de les bandes de full amb el fuagràs.
Seguidament, fiquem al damunt dos filets d'anxova amb la pell a sota i fiquem un rajolí d'oli damunt de cada anxova.
Seguidament, ja les podrem ficar a la safata i servir-les a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina del fuagràs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.