Pebrots del piquillo farcits amb fuagràs casolà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Fuagràs casolà ( el tobareu a les meves receptes )
  • Salsa de pebrots del piquillo ( la trobareu a les meves receptes )
  • Cruixent de verduretes ( el trobareu a les meves receptes )
  • Julivert picolat
  • Farina
  • Tres pebrots del piquillo per persona
  • Ou batut
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Una mànega pastissera amb un broc ample
Una aranya de filferro
Una paella gran
Un plat gran, de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una safata plana
Un bol de vidre

Elaboració

Primerament, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem la salsa de pebrots del piquillo, i la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verduretes, i un cop fregit, el reservem damunt un paper de cuina.
A continuació, agafem els pebrots del piquillo i amb l'ajud de la mànega pastissera, els omplim amb fuagràs casolà. Seguidament, els passem per farina i ou batut, i amb molta cura, els fregim i els posem damunt un paper de cuina. En el moment de muntar el plat, posem els pebrots formant un triangle, i en el centre fem un niu amb el cruixent de verduretes. Tot seguit, cobrim els pebrots amb una mica de salsa, espolsem una mica de julivert pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants plats de pebrots, com persones siguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2200 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: