Pebrots del piquillo farcits amb fuagràs casolà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Fuagràs casolà ( el tobareu a les meves receptes )
- Salsa de pebrots del piquillo ( la trobareu a les meves receptes )
- Cruixent de verduretes ( el trobareu a les meves receptes )
- Julivert picolat
- Farina
- Tres pebrots del piquillo per persona
- Ou batut
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Una mànega pastissera amb un broc ample
Una aranya de filferro
Una paella gran
Un plat gran, de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una safata plana
Un bol de vidre
Elaboració
Primerament, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem la salsa de pebrots del piquillo, i la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verduretes, i un cop fregit, el reservem damunt un paper de cuina.
A continuació, agafem els pebrots del piquillo i amb l'ajud de la mànega pastissera, els omplim amb fuagràs casolà. Seguidament, els passem per farina i ou batut, i amb molta cura, els fregim i els posem damunt un paper de cuina. En el moment de muntar el plat, posem els pebrots formant un triangle, i en el centre fem un niu amb el cruixent de verduretes. Tot seguit, cobrim els pebrots amb una mica de salsa, espolsem una mica de julivert pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants plats de pebrots, com persones siguin a taula.
Etiquetes: La cuina del fuagràs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.