Pollastre i conill amb cervesa

Ingredients

Per la picada:

6 racions

Utensilis

Una cassola de fang o de les de ferro gruixut.

Elaboració

Posem oli a la cassola, salpebrem els talls de pollastre i conill, els fregim per les dues bandes i reservem.
En el mateix oli afegim la ceba tallada a trossos grossos, els alls sense pelar i els tomàquets també trocejats.
Salem i deixem fregir una estoneta remenant sovint.
Posem els talls de carn en una cassola i afegim les verdures.
Tirem la cervesa per sobre i quan comenci a bullir fiquem la cassola al forn i ho deixem fer tot durant 1 hora.
En un morter piquem els alls, les atmetlles i el julivert. Afegim una mica d'aigua, barregem bé i incorporem la picada al rostit.
El deixem coure durant uns cinc minuts més i ja podem tancar el foc.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se