Mar i muntanya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola hi posarem oli d'oliva ( 1 tassa cafè) i farem un bon sofregit amb la ceba.
Quan estigui enrossida hi afegirem els tomàquets, sense pell ni granes i tallats a dauets, i els alls esmicolats.
Salpebrerem.
Remenarem i deixarem coure uns cinc minuts.
Posarem el pebre vermell i ruixarem amb el conyac.
Acte seguit hi posarem la sípia neta i tallada a daus i que es vagi fent mentres preparem les mandonguilles amb la llonganissa, l'ou i el pa ratllat.
Quan les tinguem preparades les passarem per farina de blat i fregirem una mica.
Les traurem i posarem sobre paper de cuina.
Pelarem les patates i les pastanagues i les tallarem a daus.
Ara ja les podem afegir al sofregit i abocar el caldo de pollastre.
Quan comenci a bullir hi posem les mandonguilles.
Courem fins que les patates estiguin al punt.
Posem els espàrrecs tallats a trossos i cinc minuts més de cocció.
Guarnim amb julivert i a taula.
Si ho cuinem el dia abans estarà més confitat i l'èxit garantit.

35min

Notes

Ho podrem servir amb un vi blanc del Penedés ben fresquet.
Bon profit!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se