Delícies de formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Agafarem els formatgets un a un, els banyarem amb l'ou i els passarem pel pà rallat.
Seguidament, farem ús d'un "tàpper" o qualsevol altre utensili que ens serveixi, per intorduïr-hi els formatgets i deixar-los reposar al congelador.
Passades unes 2hores, repetirem el primer pas de banyar-los en ou i passar-los pel pà rallat, per tal de tenir més consistència alhora de fregir-los i que així no es desfassin. Els introduïrem de nou al congelador.
Passades unes hores, o si bé, el dia que decidim presentar a taula les delícies de formatge, treurem els formatgets del congelador i els fregirem en una paella amb oli calent. Un cop fregits els deixarem reposar en un plat amb paper absorvent.

Notes

Es pot fer amb qualsevol tipus de formatgets, personalment utilitzo els "quesitos".
Per una bona presentació, es presentaran els formatgets ben col·locadets en un plat i decorats amb una mica de mermelada de gerds per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se