Ceps amb botifarra negra i crua

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Muntanyes de les Salines
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot netegem i tallem a trossos els ceps, barret i pota
Posem una cassola al foc amb l'oli a escalfar
Tallem les dues botifarres a llesques primes
Un cop calent l'oli i afegim la botifarra de carn crua a la cassola i donem unes voltes
Seguidament afegim la fotifarra negra i remenem una mica
Ara afegim els ceps i salem una mica el conjunt de tot
Anem remenant i amb la cullera de fusta, anem trencant també els talls de botifarra, veureu que quasibé es trencan soles nomès en remenar
Fem coure uns minuts i a sucar pa.

15min

Notes

Recomano una cassola de ferro colat per fer aquest plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se