Carpaccio de vedella amb germinats
Categoria:
Tipus de plat: Carpaccio
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 filet de vedella de uns 400gs
- Pebre
- Julivert
- Sal
- Oli
- Suc de llimona
- Formatge parmesa a trossets
- Germinats de llenties i d'espinacs
Elaboració
Agafem el filet de vedella i netegem els greixos i nervis que tingui
Tot seguit el salpebrem amb pebre bastan gros i l'emboliquem amb paper
d'alumini, a continuació, el marquem a la planxa durant 1 minut
aproximadament per dos costats, el retirem, el deixem refredar, el cobrim
amb julivert picat i l'emboliquem amb film transparent de cuina i el posem
al congelador
Per servirlo el treiem del congelador 5 minuts abans d'emplatar-lo, el tallem
el més fi posible i li afegim la sal, l'oli, el suc de llimona i els germinats
al nostre gust
Comparteix aquesta recepta: