Botifarra al vi

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem les dues botifarres en una paella, tirem vi negre fins una mica mes de la meitat de la botifarra i deixem fer a foc lent. Els hi donem la volta de tant en tant.
Quan hagi reduït força el vi afegim un pols de romaní.
Quan gairebé no quedi vi tirem un raig d'oli d'oliva i al cap d'una volteta ja ho tenim llest.
Per acompanyar normalment faig una mica d'arròs blanc i l'hi aboco el suc restant de les botifarres pel damunt.

20min

Notes

És un dels meus esmorzars preferits...passa b!!
Podeu fer-lo també amb vi blanc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se