Salmó en papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paper d'alumini

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim: els pebrots, els porros, la ceba i les pastanagues, tot tallat a juliana molt fina.
Seguidament, agafem un tros de paper d'alumini, i damunt posem una suprema de salmó salpebrat.
Després hi tirem un raig de vi blanc i oli d'oliva. Tot seguit, ho cobrim amb les verdures saltades, i ho tanquem hermèticament, tot fent una bossa (la papillota).
Ho enfornem a 180º, fins que veiem que la bossa s'infla, i això vol dir que ja és cuit el salmó.
En el moment de servir, obrim la papillota amb unes tisores, tot fent una finestra, i així mateix ho servim en el plat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se