Melmelada de ceba i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una sotén ( paella fonda )

Elaboració

A la sotén, posem : la ceba tallada a juliana, una mica de sucre , una mica de sal i un bon raig d'oli de girasòl.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses, i quan són escaldades, les reservem.
Quan la ceba és mig cuita, a foc ben baix, afegim: un raig de conyac, un raig de ví negre, un raig de mel, un raig de vinagre de Mòdena, i les panses escaldades.
Anem remenant, i quan veiem que tot el conjunt és ja com una melmelada, ja la tindrem llesta per fer-la servir.

40min

Notes

Aquesta ceba, ens pot ser molt ùtil, per fer alguns plats, a més de ferla servir per untar-la amb torradetes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se