Mitjana de vedella amb salsa d'anxoves

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

El primer que farem, sera la salsa d'anxoves : en el pot de la batedora elèctrica, ficarem :nata líquida, el pebre i uns deu filets d'anxova.
Ho passarem per la batedora, i ja tindrem la salsa feta.
A part, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregirem la mitjana de vedella, al gust de cuit que vulguem. Després, tirarem un raig de conyac, i ho flamejem.
Seguidament, afegim la salsa d'anxoves i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més.
Posem la mitjana en el plat, i per sobre la mitjana, posem cinc filets d'anxova.
Seguidament, cobrim la mitjana amb la salsa d'anxova, i ja és llesta per servir a taula.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se