Rellom de porc al cava

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Tallem cada rellom en quatre trossos, salpebrem al gust.
En una paella a foc fort daurem els trossos de rellom, perquè agafin color.
Tallem la ceba en juliana i reduïm a la cassola amb una mica d'oli i sal.
Un cop s'hi hagi cuit la ceba, afegim els trossos de rellom, el cava i
aigua fins a cobrir la carn.
Tanquem l'olla expres a 1 durant 20 minuts.
Un cop cuit el rellom, apartem els trossos de llom i passem la salsa per la batedora (queda una salsa amb aspecte de portar nata, però no la porta, sent més lleugera).

1h

Notes

Com a guarnició posarem si volem unes patates rostides


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se