Linguine a la napolitana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar els tomàquets en meitats i col - locar en una font per forn. Ratlleu fi el formatge escollit. Esmicolar el bitxo. Picar finament les dents d'all. Col-locar els tres ingredients en un bol. Afegir el julivert, el pa ratllat, l'oli d'oliva i la sal, barrejar bé tot. Escampar la barreja de formatge sobre els tomàquets. Cobrir amb paper alumini i portar al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts. Posar en una olla gran 1 litre d'aigua i 10 g de sal gruixuda per cada 100 g de pasta. Portar al foc i quan trenqui el bull, tirar la pasta. Cuinar fins que estigui al dente. Colar la pasta i posar en una paella, juntament amb la preparació de tomàquets. Saltejar per uns minuts. Ajustar la sal i servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se