Fricandó

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem en remull els moixernons en aigua freda, durant 2 hores.
Fregim els filets de vedella tallats prims, salpebrats i enfarinats, daurem en oli calent i reservem. En el mateix oli ofeguem les cebes tallades ben fines,les pastanagues també tallades i deixem sofregir a foc suau fins que siguin daurades. Afegim una cullerada de farina i deixem daurar per tal que doni color a la salsa. Ruixem amb el vi i el deixem evaporar, tornem a posar la vedella a la cassola i afegim una miqueta d'aigua o brou, el manat d'herbes i coem lentament amb la cassola tapada fins que la carn sigui tendra. Quan faltin uns 20 minuts per acabar la cocció i afegim els moixernons remullats i escorreguts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se