Fricandó
Ingredients
- 1 k. de vedella (tapa plana)
- 300 g de cebes
- 2 pastanagues
- 40 g de moixernons
- Oli d'oliva
- Farina
- 2 dl de vi blanc sec
- Sal
- Pebre
- 1 manat d'herbes (llorer,farigola,julivert)
- Aigua o brou
Elaboració
Posem en remull els moixernons en aigua freda, durant 2 hores.
Fregim els filets de vedella tallats prims, salpebrats i enfarinats, daurem en oli calent i reservem. En el mateix oli ofeguem les cebes tallades ben fines,les pastanagues també tallades i deixem sofregir a foc suau fins que siguin daurades. Afegim una cullerada de farina i deixem daurar per tal que doni color a la salsa. Ruixem amb el vi i el deixem evaporar, tornem a posar la vedella a la cassola i afegim una miqueta d'aigua o brou, el manat d'herbes i coem lentament amb la cassola tapada fins que la carn sigui tendra. Quan faltin uns 20 minuts per acabar la cocció i afegim els moixernons remullats i escorreguts.
Comparteix aquesta recepta: