Trinxat del Pirineu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

En una cassola amb aigua i sal, bullim les patates i la col. Deixem que no es coguin massa.
Un cop cuites, les escorrem, i amb l'ajut d'una forquilla, ho anem aixafant.
En una cassola amb oli d'oliva, fregim: els alls, la ceba i la cansalada a trossos. Quan ja és fregit afegim un raig de vi blanc i deixem que redueixi. Seguidament, afegim tot el trinxat, i ho remenem tot ben remenat. En el moment de servir-ho, fem un niu en el centre del plat, i damunt hi posem dues tires de cansalada, passades per la paella ben fregides, i ja tenim el trinxat del Pirineu o trinxat de la Cerdanya, a punt per servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se