Mandonguilles amb sipia

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol barregem la carn picada(que pot ser de porc, vedella)en la monja d'all
tallada ben prima, el julivert, l'ou batut,la sal, el pebre, les cullerades de vi
blanc i el pa rallat, fins obtenir una pasta amb la que es pugui treballar i aixi
poder començar a fer les mandongilles.
En una cassola posarem oli i tallarem les sipies en troços no massa petits, un cop
estiguin una mica rosses les reservarem i començarem a fregir la ceba que hem tallat
en juliana previament i quan estigui daurada li afegirem el tomaquet. Recordeu que
un cop estigui feta la massa de les mandongilles les passarem pel la farina i les
fregirem a banda. Incorporarem el brou, despres el pebrot roig i a continuació
afegirem les mandonguilles i la sipia, rectificarem de sal i el tindrem 10 minuts
a foc mig i ja ho tindrem a punt de menjar


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se