Llom amb salsa de coco - rinderfilet in kokossauce

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar la carn a tires,
pelar i picar l'all.
Pelar i picar el gingebre.
Barrejar la ratlladura de llimona amb l'all, el gingebre, el coriandre, la kurkuma i el sucre.
Fondre 1 cullerada de mantega i incorporar a la preparació anterior, introduir la carn en aquesta, cobrir i refrigerar en la nevera durant 60 minuts com mínim.
Tallar el morrón per la meitat, rentar i picar.
Netejar les cebetes tendres i tallar-les en cèrcols fins.
Escalfar oli amb la mantega restant en un wok (o paella antiadherent) i daurar la carn sense deixar de remenar.
Afegir el morrón, la ceba tendra i el coco ratllat, daurar 1 minut a foc intens remenant constantment.
Afegir 6 cullerades de llet al formatge fresc, barrejar bé i incorporar a la preparació anterior. Abocar la llet restant al wok (o paella) i deixar reduir. Acompanyar aquest deliciós plat amb arròs especiat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se