Xarrup de pera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es parteixen les peres i se'n fan trossos.
Després es liqüen i s'afegeix al suc obtingut l'aigua i el sucre.
Es posa en un cassó al foc i es deixa bullir durant cinc minuts, remenant de tant en tant.
Després es treu i s'aboca en un recipient de vidre i es deixa refredar.
Quant està fred es posa al congelador i s'hi deixa mitja hora.
Després es treu, es bat amb una batedora i es torna a posar al congelador.
Als 20 minuts es treu un altre cop, es torna a batre i es repeteix l'operació un parell de vegades més fins que queda ben consistent però no gelat.

20min

Notes

Seguint aquest mateix sistema, es poden preparar xarrups de poma, de meló, de síndria, de raïm, etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se