Mandonguilles a la jardinera, amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Agafem el pa sec, i el remullem amb la llet. Seguidament l'escorrem i el barregem juntament amb : el trinxat de porc, una mica de sal i pebre negre en pols, el julivert picolat, i els ous batuts. Ho remenem tot ben remenat, i ho deixem reposar al menys unes hores a la nevera.
Seguidament, fem unes mandonguilles de mida més aviat mitjanes, les passem per farina, les fregim amb oli d'oliva, i les reservem damunt un paper de cuina.
En una cassola amb oli d'oliva, fregirem : la ceba picolada, el llorer, els alls i un mica de tomàquet fregit. Seguidament, posarem un raig de ví blanc, i un xic d'aigua, i ho deixerem coure. Després, afegirem la bossa de farnat, i quan és cuit, posarem les mandonguilles i els bolets escorreguts, i ho deixarem coure tot plegat, uns quinze minuts més, abans de servir-ho a taula.

1h

Notes

A les mandonguilles, si ens agrada, hi podem posar alls en el trinxat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se