Mandonguilles amb sípia

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

4 racions

Elaboració

Picar la cansalada i barrejar amb la resta de carns picades. Afegir l'ou, l'all i el julivert ben picats i salpebrar. Barrejar tot molt bé. Fer les mandonguilles, enfarinar i fregir. Deixar uns moments damunt de paper de cuina per tal que desprenguin l'excés d'oli i reservar.
Netejar la sípia i tallar a tires. Picar la ceba ben menuda i deixar coure. Un cop cuita afegir el vi blanc, deixar reduir i tot seguit afegir la sípia. Deixar coure tot plegat uns 10 minuts i afegir el tomàquet ratllat. Un cop cuit afegir les mandonguilles, afegir també una mica d'aigua (han de quedar cobertes), tapar i deixar coure uns 20 minuts.
Afegir la picada, rectificar de sal i pebre i deixar coure uns 15 minuts més.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se