Morro de porc a la brasa, o a la planxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Agafem els morros, ben nets i socarrimats, els salpebrem i els posem damunt la brasa, o a la planxa, amb la pell a sota. Quan són mig cuits, els hi donem la volta, i deixem que s'acabin de coure. Els hi tornem a donar la volta, els reguem amb un xic de ví blanc, i en el moment de treur-els a taula, afegim una mica de picada d'alls i julivert, i oli d'oliva.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se