Canelons d'estiu

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Reserveu unes fulles d'enciam per decorar el plat i piqueu-ne menudament la resta, juntament amb 3 barretes de sumari, l'ou, la poma i la pinya.
Afegiu als ingredients picats unes cullerades de salsa rosa, al gust, i barregeu-ho tot.
Desemboliqueu les altres barretes de sumari, ompliu-les amb la barreja anterior i enrotlleu-les com si fossin canelons.
En una plata, poseu-hi les fulles d'enciam reservades i els canelons de sumari a sobre.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se