Entrepa de bacallà esqueixat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Agafem la barra de pa, la tallem en dues meitats a lo ample, la obrim per la meitat i la posem en el plat.
Tallem el tomàquet per la meitat, i suquem el pa. Seguidament, escampem el bacallà esqueixat pel damunt, espolsem un xic de pebre negre, i per acabar, ho reguem amb un raig d'oli d'oliva, tapem l'entrepà, i ja ens el podem menjar.
Nota- el bacallà, és convenient tenir-lo un dia sencer en remull amb aigua freda, tot canviant-la tres vegades abans de fer l'entrepà, i eixugar-lo ben eixugat amb paper de cuina, abans de fer l'entrepà.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se