Pasta carbassons i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

En una paella ampla, coeu les gambes amb closca amb dues cullerades d’oli.
Reserveu-les.
A la mateixa paella afegiu-hi la ceba trinxada molt finament i deixeu-la fins quan es torni transparent.
Afegiu-hi les gambes pelades i mig vas de vi i deixeu coure fins quan el vi s’evapori. Reserveu les gambes.
Afegiu una cullerada d’oli més i els carabassons tallats a daus molt petits. Quan estiguin fets, torneu a posar les gambes a la olla.
En un got escalfeu una mica la nata i dissoldreu el safrà. Afegiu la mescla a la paella i coeu per un 3 minuts. Adjusteu de sal i pebre.
Coeu la pasta i quan estigui al dente aboqueu-la a la paella. Remeneu, emplateu i decoreu el plat amb les gambes amb closca que heu reservat al principi i amb una mica de julivert picat

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se