Nius de tallarines al pesto Genovese

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Gènova
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla, posem : aigua, sal i una mica de mantega.
Quan bull l'aigua, posem els nius, procurant que es desmaneguin el menys posible.
Quan són al dente, els escorrem amb compte, i els anem posant en el plat, de dos en dos.
A part, en un atuell fondo, posem ; l'alfàbrega, les nous, els pinyons, l'all, sal, pebre negre, els formatges, i oli d'oliva, per la quantitat de salsa, que vulguem fer.
Ho passem per la batedora, i ja ho podrem escampar per d'amunt dels nius, per acabar el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se