Nius de tallarines al pesto Genovese
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit nius de tallarines
- Sal
- Aigua
- Mantega
- Alfàbrega fresca ( dos grapats )
- Un all picolat
- 50 grams de pinyons
- 50 grams de nous pelades
- Pebre negre en pols
- 50 grams de formatge Parmesà ratllat
- 50 grams de formatge Romà, ratllat ( també serveix un altre tipus de formatge ratllat )
- Oli d'oliva
Elaboració
En una olla, posem : aigua, sal i una mica de mantega.
Quan bull l'aigua, posem els nius, procurant que es desmaneguin el menys posible.
Quan són al dente, els escorrem amb compte, i els anem posant en el plat, de dos en dos.
A part, en un atuell fondo, posem ; l'alfàbrega, les nous, els pinyons, l'all, sal, pebre negre, els formatges, i oli d'oliva, per la quantitat de salsa, que vulguem fer.
Ho passem per la batedora, i ja ho podrem escampar per d'amunt dels nius, per acabar el plat.
Comparteix aquesta recepta: