Fricandó

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

4 racions

Elaboració

Salpebrar els talls de carn, enfarinar i fregir en una paella. Reservar en una cassola.
A la mateixa paella, posar la ceba, la pastanaga i l'api a sofregir (tot picat menut); al cap d'una estona tirar el tomàquet ratllat i deixar coure uns minuts. Quan el sofregit estigui fet, afegir una mica de brou i passar per la batedora fins que quedi ben fi.
Abocar el sofregit a la cassola amb la carn, tirar el brandi i deixar coure fins que redueixi, afegir el brou, el llorer i deixar coure una mitja hora aproximàdament, llavors afegir els cama-secs, que haurem tingut en remull, i deixar al foc mitja hora més.
Preparar la picada, incorporar al fricandó i passats uns minuts, ja es pot emplatar i servir.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se